19 MAYIS DEREKÖY ŞEHİT ÜMİT SEMİRCİ İLKOKULU & ORTAOKULUNDA REHBERLİK HEDEFLERİ ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

19 Mayıs Dereköy Şehit Ümit Semirci İlkokulu & Ortaokulunda 08 Nisan 2022 tarihinde  MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefi "Psikolojik sağlamlık" ve Samsun MEM Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefi "Problem çözme becerileri" kapsamında çalışmalar gerçekleştirildi.

08.04.2022 602

Çalışmalarda Bafra RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Suat GÜR, Rehberlik Öğretmeni Faruk GÜLŞEN ve Rehberlik Öğretmeni Mustafa KALENDER görev almışlardır.

İLKOKULDA;

1.  ve 2. sınıf öğrencileri ile "Problem çözme becerileri"

3. ve 4. sınıf  sınıf öğrencileri ile "Psikolojik sağlamlık"

ORTAOKULDA;

5. ve  6. sınıf öğrencileri ile "Psikolojik sağlamlık"

7.  ve 8. sınıf öğrencileri ile "Problem çözme becerileri" konularında çalışılmıştır.

Okulda bulunan şubelerde öğrenciler, okul öğretmenleri / yöneticileri ve veliler ile çalışılmıştır.

Yapılan 8 oturum sınıf çalışmasında okulun tüm şubelerinde 140 öğrenciye ulaşılmıştır. Gerçekleştirilmiştir.

Öğretmen ve yöneticiler ile "Yapılan Çalışmaların Görüşülmesi" , "DİSREP  uygulaması", "Lise Yolu çalışmasının tanıtımı" ve "Okul RAM işbirliği" konuları görüşülmüştür.

Veli oturumunda; "Yapılan Çalışmaların Görüşülmesi", "Teknoloji bağımlılığı" ve "Verimli Çalışma Yöntemleri" konularına değinilmiştir.

08-04-202208-04-202208-04-2022