ALAÇAM ANAOKULUNDA GENEL VE YEREL REHBERLİK HEDEFLERİ ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Merkezimizden destek talep okullarımız ile işbirliğine devam ediyoruz.

Alaçam Anaokulunda sınıf rehberlik etkinlik uygulamaları ile genel ve yerel hedef çalışmalarımız gerçekleştirildi.

11.05.2023 100

Yönetici ve öğretmenler ile;

Yapılan çalışmalar, DİSREP uygulaması, sınıf ve okul rehberlik çalışmaları, bağımlılıkla mücadelede Yeşilay TBM materyallerine erişim, okul RAM işbirliği konuları görüşülmüştür.

Veliler ile;

Samsun ili rehberlik hizmetleri yerel hedefi "Özdisiplin Geliştirme"  ile MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü rehberlik hizmetleri genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" kapsamında bilgilendirmeler gerçekleştirilmiştir.

Çalışmalarda, Bafra RAM rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölüm başkanı Suat GÜR, psikolojik danışman Faruk GÜLŞEN ve psikolojik danışman Mustafa KALENDER görev almıştır.

11-05-2023