Bafra Müstecep İlkokulu-Ortaokulunda yerel hedefimiz Sınır Koyma ile Akran Zorbalığı konularında rehberlik çalışması gerçekleştirildi.

02/01/2024 Salı günü Bafra Müstecep İlkokulu-Ortaokulunda yerel hedefimiz Sınır Koyma ve Akran Zorbalığı konularında öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik rehberlik çalışmalarımız gerçekleştirildi.

Çalışmalarda 70 öğrenci, 10 öğretmen ve 27 veliye ulaşılmıştır.

Öğretmenler ile;

Yapılan çalışmalar, Sınır Koyma ve Akran Zorbalığı konularında seminer verilmiştir. DİSREP uygulaması, sınıf ve okul rehberlik çalışmaları, bağımlılıkla mücadelede Yeşilay TBM materyallerine erişim, okul RAM işbirliği konuları görüşülmüştür.

Veliler ile;

Yapılan çalışmalar, Sınır koyma ve Akran Zorbalığı konularında seminer verilmiştir.

Çalışmalarda, Bafra RAM Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Mustafa KALENDER, Psikolojik Danışman İpek ERSİN ve Rehber Öğretmen Suat GÜR görev almıştır.

03.01.2024 126

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024