BAFRA OKUL KOLLUK GÖREVLİLERİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan "Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliği Tedbirlerin Artırılmasına Yönelik İş Birliği Protokolü" kapsamında Bafra Jandarma Komutanlığı tarafından "Pedagojik İlkeler" eğitimi talep edilmiştir.

Talep edilen eğitim 28 Eylül 2022 Çarşamba günü saat 15.30'da İlçe Jandarma Komutanlığı konferans salonunda merkezimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölüm başkanı Suat GÜR tarafından verilmiştir.

Eğitimde; çocukların gelişim özellikleri, iletişim becerileri konularına yer verilmiştir.

Eğitime Bafra ilçesinde okul kolluk görevlisi olarak görev yapmakta olan kolluk görevlileri katılım sağlamıştır.

29.09.2022 117

29-09-2022