Deneyimini Paylaş Projemizin Kapanış Programını Gerçekleştirdik

"Deneyimini Paylaş Projemizin" Yıl Sonu Programını Bafra Kaymakamımız Sayın Cevdet ERTÜRKMEN Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Ali KATİPOĞLU, Şube Müdürümüz Murat ÖĞRETMEN ve Bafra RAM Müdürü İlker KARAKAYA'nın katılımlarıyla tamamladık.

1 yıl boyunca projede aktif görev alan öğrencilerimiz: Bafra Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri Aysu ARSLAN, Yaren ERSEN, Elif GÜNDOĞDU, Bafra Fen Lisesi 9. Sınıf öğrencileri Müge BİLGEN, Burak YANIKLAR, Bafra Fen Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Tuğba KABLAN, Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Ceyda DOĞAN, Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Talha Eser ÇETİN.

Proje yürütücüsü olarak görev alan, Bafra RAM Müdür Yardımcısı Bilal AKDAĞ, Bafra RAM Psikolojik Danışmanları Faruk GÜLŞEN Mustafa KALENDER, Fatma Kübra KİLİT'e ve proje sürecinde öğrenci koordinasyonunu sağlayan Bafra Atatürk Ortaokulu Psikolojik Danışmanı Zeliha Kalay GÜLŞEN, Bafra Fen Lisesi Psikolojik Danışmanı Hasan ÖZATA, Bafra MTAL Psikolojik Danışmanı Rukiye AKÇAL, Bafra Hasan Çakın MTAL Psikolojik Danışmanı Yavuz Emre YAVUZ'a desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

24.06.2022 139

24-06-202224-06-202224-06-202224-06-202224-06-2022