EVRENUŞAĞI İLKOKULUNDA GENEL VE YEREL REHBERLİK HEDEFLERİ ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Evrenuşağı ilkokulunda sınıf rehberlik etkinlik uygulamaları ile genel ve yerel hedef çalışmalarımız gerçekleştirildi.

14.12.2022 175

Öğrenciler ile;

Samsun ili rehberlik hizmetleri yerel hedefi "Özdisiplin Geliştirme"  kapsamında 1. ve 2. Sınıflarda,

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü rehberlik hizmetleri genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı"  kapsamında 3. ve 4. Sınıflarda çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Öğretmenler ile;

Yapılan çalışmalar, DİSREP uygulaması, sınıf ve okul rehberlik çalışmaları, bağımlılıkla mücadelede Yeşilay TBM materyallerine erişim, okul RAM işbirliği konuları görüşülmüştür.

Veliler ile;

Samsun ili rehberlik hizmetleri yerel hedefi "Özdisiplin Geliştirme"  ile MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü rehberlik hizmetleri genel hedefi "Bilinçli Teknoloji Kullanımı" kapsamında bilgilendirmeler gerçekleştirilmiştir.

Çalışmalarda, Bafra RAM Psikolojik Danışmanları Faruk GÜLŞEN ve Mustafa KALENDER görev almıştır.

14-12-202214-12-202214-12-2022