KELİKLER İLKOKULU, ORTADURAK ŞMÖ İLKOKULU VE ERDOGAN CEBECİ İLKOKULUNDA TEMEL EĞİTİMDE 10 000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA ÇALIŞMALARIMIZ

Temel Eğitimde 10 000 Okul Projesi kapsamında bölgemizde 24 okulumuzda bakanlığımız tarafından hazırlanan faaliyet planı uygulanmaktadır.

30.05.2022 775

Bafra Kelikler İlkokulu,

Bafra Ortadurak Şehit Muhammet Önder İlkokulu ve

Yakakent Erdoğan Cebeci İlkokulu çalışmalarımız

30 Mayıs 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilmiştir.

Okullarda;

258 öğrenciye yönelik Teknoloji Bağımlığı semineri verilmiştir.

25 öğretmene Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık seminerleri verilmiştir.

33 veliye Akran Zorbalığı ve Siber Zorbalık seminerleri verilmiştir.

Öğrencilere, velilere ve öğretmenlere yönelik hazırlanmış bulunan Bilinçli Teknoloji Kullanımı e-broşürlerine erişim ve kullanımı ve çalışmaların raporlaştırılması görüşülmüştür.

Okul rehberlik çalışmaları,DİSREP uygulamaları ve okul – RAM işbirliği  konularında görüş alışverişinde bulunulmuştur.

Çalışmalarda merkezimiz rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri bölüm başkanı Suat GÜR, psikolojik danışman Mustafa KALENDER ve psikolojik danışman Fatma Kübra KİLİT görev almıştır.

30-05-202230-05-202230-05-2022