KELİKLER İLKOKULU VE KELİKLER ORTAOKULUNDA REHBERLİK HEDEFLERİ ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Kelikler İlkokulu ve Kelikler Ortaokulunda 03 Mart 2022 tarihinde  MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefi "Psikolojik sağlamlık" ve Samsun MEM Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefi "Problem çözme becerileri" kapsamında çalışmalar gerçekleştirildi.

03.03.2022 850

Çalışmalarda Bafra RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Suat GÜR, Rehberlik Öğretmeni Mustafa KALENDER ve Rehberlik Öğretmeni Fatma Kübra KİLİT görev almışlardır.,

Okulda bulunan şubelerde öğrenciler ve okul öğretmenleri ve yöneticileri ile çalışılmıştır.

Yapılan 8 oturum sınıf çalışmasında okulun tüm şubelerinde 190 öğrenciye ulaşılmış ve yönetici görüşmeleri gerçekleştirilmiştir

İLKOKULDA;

1.  ve 2. sınıf öğrencileri ile "Problem çözme becerileri"

3. ve 4. sınıf  sınıf öğrencileri ile "Psikolojik sağlamlık"

ORTAOKULDA;

5. ve  6. sınıf öğrencileri ile "Psikolojik sağlamlık"

7.  ve 8. sınıf öğrencileri ile "Problem çözme becerileri" konularında çalışılmıştır.

Yöneticiler ile "Yapılan Çalışmaların Görüşülmesi" , "DİSREP  uygulaması", "Lise Yolu çalışmasının tanıtımı" ve "Okul RAM işbirliği" konuları görüşülmüştür.

03-03-202203-03-2022