ORTAOKULLARDA UYGULANACAK ÖNLEYİCİ PİSİKOEĞİTİM İÇERİKLERİNİ BELİRLEDİK

Bafra ilçesinde rehber öğretmen / psikolojik danışman bulunan ortaokul, imam hatip ortaokulu ve yatılı bölge ortaokullarında görevli rehber öğretmen / psikolojik danışmanlar ile psikososyal kapsamında önleyici psikoeğitim içeriklerini belirlemek üzere ZOOM üzerinden bir araya geldik.

Çalışmaya Bafra RAM Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetleri Bölümü ile 17 ortaokuldan 23 rehber öğretmen / psikolojik danışman katılmıştır.

Çalışmada uygulanacak psikoeğitim kapsamı ve içeriği belirlenmiş, yapılacak hazırlık ve planlama konuları görüşülmüş, psikoeğitim uygulama süreci değerlendirilmiştir.

Hazırlanacak uygulama planı doğrultusunda okullarada öğrenci, veli ve öğretmen eğitimleri gerçekleştirilecektir.

14.10.2022 120

14-10-202214-10-202214-10-2022