REHBERLİK SERVİSİ ve DESTEK EĞİTİM ODASI ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

26 Şubat 2024 Pazartesi günü Mehmet Ulusar Anaokulu, 27 Şubat 2024 Salı günü İsmet İnönü İlkokulu, 28 Şubat 2024 Çarşamba günü Mehmet Akif Ersoy İlkokulu rehberlik servisleri ve destek eğitim odaları ziyaret edilmiştir. 29 Şubat Cuma 2024 günü de ilçemizde sene başında açılan Bafra Özel Eğitim Anaokulu ziyaret edilmiş, özel eğitim sınıfları ve okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Ziyarette; okul / kurum rehber öğretmen / psikolojik danışmanları ve yöneticileri ile bir araya gelerek rehberlik servisi çalışmaları, RAM-okul işbirliği konuları ve destek eğitim odalarındaki işleyişler ele alınmıştır.

Ziyaretlerde; Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Musa ÇAM, Müdür , Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Mustafa KALENDER, Psikolojik Danışman, Rehber Öğretmen Suat GÜR, Psikolojik Danışman İpek ERSİN, Psikolojik Danışman İslim YERLİKAYA ; Özel Eğitim Hizmetleri Bölümünde çalışan Psikolojik Danışman Fatma Kübra KİLİT, Psikolojik Danışman Fikri TÖREN, Özel Eğitim Öğretmeni Serdar MADEN, Özel Eğitim Öğretmeni Emre ŞAHİN, Özel Eğitim Öğretmeni Dilek BOYUN görev almışlardır.

01.03.2024 73

01-03-202401-03-202401-03-2024