REHBERLİK SERVİSİ ve ÖZEL EĞİTİM SINIFI- DESTEK EĞİTİM ODASI ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

28 Aralık 2023 Perşembe günü Bafra Özel Eğitim Uygulama Okulu (I. ve II. Kademe) rehberlik servisi ve özel eğitim sınıfı-destek eğitim odasları ziyaret edilmiştir.

Ziyarette; okul psikolojik danışmanı ve yöneticileri ile bir araya gelerek rehberlik servisi çalışmaları, RAM-okul işbirliği konuları ele alınmıştır.

Ziyaretlerde; Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı Ragıp ELİBOL, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Mustafa KALENDER, Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Melahat YAPICI, Özel Eğitim Öğretmeni Serdar MADEN ve Özel Eğitim Öğretmeni Dilek BOYUN görev almışlardır.

28.12.2023 124

28-12-2023