Salgın Hastalık Sonrası Veli Eğitimlerini Tamamladık

Salgın Hastalık Sonrası Psikolojik Sağlamlığı Güçlendirme Öğrencilerin Okula Uyumunu Destekleme Eğitimleri Veli Oturumlarını Tamamladık

15.09.2021 269

Salgın hastalık sonrası psikolojik sağlamlığı güçlendirme Öğrencilerin okula uyumunu destekleme  öğretmen eğitimlerimiz rehber öğretmen/psikolojik danışman olmayan Bafra, 19 Mayıs, Alaçam ve Yakakent ilçelerindeki okulların öğretmenlerine yönelik olarak gerçekleştirilmiştir. Uzaktan erişim zoom uygulaması kullanılarak 2 grupta eğitimler gerçekleştirilmiştir. Eğitimlere rehber öğretmen/psikolojik danışman olmayan okullarımızdan 64 veliye ulaşılmıştır. Rehber öğretmen/psikolojik danışman olmayan okullarımız Salgın Hastalık Sonrası öğrenci eğitimleri sınıf rehber öğretmenleri tarafından yürütülecek olup merkezimiz konu ile ilgili destek ve müşavirlik hizmetlerine devam edecektir. Çalışmalarda merkezimiz rehberlik öğretmenleri Suat GÜR (RPDH Bölüm Başkanı), Faruk GÜLŞEN (Psikolojik Danışman) ve Mustafa KALENDER (Psikolojik Danışman) görev almıştır.

15-09-2021