TOKİ ŞEHİT MEHMET BOŞNAK İLKOKULU VE ORTAOKULLARINDA REHBERLİK HEDEFLERİ ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Bafra Toki Şehit Mehmet Boşnak İlkokulu Ve Ortaokullarında 01 Mart 2022 tarihinde  MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Rehberlik Hizmetleri Genel Hedefi "Psikolojik sağlamlık" ve Samsun MEM Rehberlik Hizmetleri Yerel Hedefi "Problem çözme becerileri" kapsamında çalışmalar gerçekleştirildi.

02.03.2022 223

Çalışmalarda Bafra RAM Rehberlik Hizmetleri Bölüm Başkanı Suat GÜR, Rehberlik Öğretmeni Mustafa KALENDER ve Rehberlik Öğretmeni Fatma Kübra KİLİT görev almışlardır.,

Okulda bulunan şubelerde, öğrenciler ile çalışılmıştır.

Yapılan 9 oturum sınıf çalışmasında 220 öğrenciye ulaşılmış ve yönetici görüşmeleri gerçekleştirilmiştir

İLKOKULDA;

1.  ve 2. sınıf öğrencileri ile "Problem çözme becerileri"

3. ve 4. sınıf  sınıf öğrencileri ile "Psikolojik sağlamlık"

ORTAOKULDA;

7.  ve 8. sınıf öğrencileri ile "Problem çözme becerileri" konularında çalışılmıştır.

Yöneticiler ile "Yapılan Çalışmaların Görüşülmesi" , "DİSREP  uygulaması" ve "Okul RAM işbirliği" konuları görüşülmüştür.