REHBERLİK SERVİSİ VE ÖZEL EĞİTİM SINIFLARI ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR

09 Ocak 2024 Çarşamba günü Bafra ilçemizdeki Osmanbeyli Şehit Mustafa Pilan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe, Bafra Özel Eğitim Meslek Okulu,

10 Ocak 2024 Perşeme günü Doğankaya Özel Eğtim Uygulama Okullu I. ve II. Kademe, Şeyhulaş Özel Eğitim Meslek Okulu rehberlik servisleri ve özel eğitim sınıfları ziyaret edilmiştir.

Ziyarette; okul / kurum rehber öğretmen / psikolojik danışmanları ve yöneticileri ile bir araya gelerek rehberlik servisi çalışmaları, RAM-okul işbirliği konuları ele alınmış ve özel eğitim sınıfları ziyaret edilmiştir.

Ziyaretlerde; Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı Melahat YAPICI, Özel Eğitim Öğretmeni Dilek BOYUN ve Özel Eğitim Öğretmeni Serdar MADEN, Rehber Öğretmen Suat GÜR, Psikolojik Danışman İpek ERSİN görev almışlardır.

11.01.2024 111

11-01-202411-01-202411-01-2024